Seinäkellojen tuotetiedot ja hinnat

Seinäkello Skandinaavinen

Kaunis skandinaaviseen ja boheemiin sisustustyyliin sopiva seinäkello. Kellon koko on 27 cm x 27 cm x 3 cm. Materiaaleina kotimaiset puulajit, koneisto laadukas ja hiljainen. Paristo tulee mukana. Hinta 42€ Postit Suomeen 4 €.

Seinäkello Moderni

Tyylikäs seinäkello sopii niin moderniin kuin skandinaaviseen sisustustyyliin. Laadukkaat kotimaiset materiaalit ja hiljainen koneisto. Kellon koko on 27 cm x 27 cm x 3 cm. Paristo tulee mukana. Hinta 42€ Postit 4 € Suomeen.

Seinäkello Boheemi

Viehättävä katseenvangitsija sopii kauniisti boho-sisustukseen sekä skandinaaviseen ja maalaisromanttiseen sisustustyyliin. Kellon koko on 32 cm x 32 cm x 3 cm. Materiaaleina kotimaiset puulajit. Koneisto on laadukas ja hiljainen, paristo tulee mukana. Hinta 48€ Postit 4 € Suomeen.

Seinäkello Mustavalkoinen

Ajatonta tyyliä olohuoneen sisustukseen. Mustavalkoisen kellon koko on 32 cm x 32 cm  x  3 cm. Kotimaiset materiaalit ja laadukas, hiljainen koneisto. Paristo tulee mukana. hinta 48€ Postit 4 € Suomeen.

Seinäkello Kettu

Ihastuttava kettukello lastenhuoneen sisustukseen. Valmistettu kotimaisesta koivuvanerista. Korkeus n. 30cm  Koneisto on hiljainen ja laadukas, viisarit maalattu vaaleanruskeaksi. Paristo tulee mukana. Hinta 36€ Postit 4 € Suomeen.